Pulled duck og Hot Duck


Pulled duck

1 and 2500 g
Marinade
1 dl hoisinsauce
1 dl sweet chili sauce
3 fed revet hvidløg
3 cm ingefær revet
3 stjerneanis knust i en morter
1 tsk havsalt

1 øl gerne i den søde ende. Jeg brugte en julebryg

Halver anden og kom den i et fad.
Rør marinaden og kom den over anden.
Lad anden marinere i 24 timer.
Hæld juleøllen ved og dæk med folie.
Kom anden i ovnen ved 110 grader i 5 timer
Pil kødet af skroget og server i f.eks "Hot Duck"

Hot Duck
Pølsebrød, bag selv eller køb hos bageren

¼ rødkål i fine strimler
2 spsk. soja
2 spsk. akacie honning
2 spsk. æblecider eddike
1 agurk skåret i tynde skiver på et mandolinjern
2 forårsløg finsnittet
1 rød chili finthakket
2 spsk. citronsaft
2 spsk. kapers finthakket
Hoisinsauce
Chilimayonnaise

Bland det snittede kål med soja honning og eddike og lad det marinere i 20 min.
Bland forårsløg, chili, citronsaft og kapers sammen og vend agurkeskiverne deri.

Varm pølsebrødene, anret med marineret rødkål, pulled duck, agurkesalsa, og dresser med hoisinsauce og chilimayonnaise. 

Categories: