Stegte Wasabi Sild

Ingredienser.
10 hele sildefileter
1 Æble
2 spsk. Wasabipasta
Salt og Peber
Rugmel
0,5 dl Olivenolie

Lage:
3 Skalotteløg
2 Æbler
5 dl. Lagereddike
5 dl. Vand
400 g. Sukker
15 sorte peberkorn

Fremgangsmåde:
Fjern kernehuset fra æblet og skær det ud i tynde både.

Rens og rengør sildefileterne, fjern finner og skrab fri for slim og skæl.
Smør kødsiden med wasabipasta og læg æblebådene på. Luk siderne og vend i rugmel blandet med salt og peber.

Fjerne kernehuset fra æblerne og skær dem i tern. (Skræl ikke æblerne)
Pil løget , halver og snit fint på langs så det strimler.
Kom eddike, vand, sukker og peber i en gryde, bring i kog. Ta gryden af varmen og tilsæt læg og æbler.
Lad det trække i et par minutter

Steg filetterne på en varm pande med olivenolie i ca. 2 min. på hver side.
Læg filetterne i et fad og hæld den varme lage over.
Lad dem trække i 24 timer inden servering.




Categories: ,