Stegte Wasabi Sild
Ingredienser.
10 hele sildefileter
1 Æble
2 spsk. Wasabipasta
Salt og Peber
Rugmel
0,5 dl Olivenolie
1 Æble
2 spsk. Wasabipasta
Salt og Peber
Rugmel
0,5 dl Olivenolie
Lage:
3 Skalotteløg
2 Æbler
5 dl. Lagereddike
5 dl. Vand
400 g. Sukker
15 sorte peberkorn
3 Skalotteløg
2 Æbler
5 dl. Lagereddike
5 dl. Vand
400 g. Sukker
15 sorte peberkorn
Fremgangsmåde:
Fjern kernehuset fra æblet og skær det ud i tynde både.
Rens og rengør sildefileterne, fjern finner og skrab fri for slim og skæl.
Smør kødsiden med wasabipasta og læg æblebådene på. Luk siderne og vend i rugmel blandet med salt og peber.
Rens og rengør sildefileterne, fjern finner og skrab fri for slim og skæl.
Smør kødsiden med wasabipasta og læg æblebådene på. Luk siderne og vend i rugmel blandet med salt og peber.
Fjerne kernehuset fra æblerne og skær dem i tern. (Skræl ikke æblerne)
Pil løget , halver og snit fint på langs så det strimler.Kom eddike, vand, sukker og peber i en gryde, bring i kog. Ta gryden af varmen og tilsæt læg og æbler.
Lad det trække i et par minutter
Pil løget , halver og snit fint på langs så det strimler.Kom eddike, vand, sukker og peber i en gryde, bring i kog. Ta gryden af varmen og tilsæt læg og æbler.
Lad det trække i et par minutter
Steg filetterne på en varm pande med olivenolie i ca. 2 min. på hver side.
Læg filetterne i et fad og hæld den varme lage over.
Lad dem trække i 24 timer inden servering.
Læg filetterne i et fad og hæld den varme lage over.
Lad dem trække i 24 timer inden servering.