Forberedelser til jul.
Forberedelser til jul.
Dette indlæg vil jeg løbende holde opdateret med de gastronomiske
forberedelser jeg laver i månederne op til jul.
·
Lave julesnaps (November), snapsen skal trække,
så det er en god idé at være i god tid.
·
Lægge rosiner i rom til Glögg (November). Dette
kan gøre i hvilken som helst måned, men har du ikke nogen på lager vil jeg
anbefale du laver en god portion i november, så du ikke står og mangler til
Glöggen.
·
Lave Leverpostej(November). Jeg laver altid en
god portion så jeg har rå leverpostej i fryseren som er lige til at tage op og
bage. Så der er frisk leverpostej til julefrokosten. OBS. Bør ikke være på frost i mere end 3
måneder.
·
Lave Sylte(November). Samme som med
leverpostejen, lav en god portion og put den i fryseren. Så kan du altid tage
en op til en god lørdagsfrokost, eller til julefrokosten.
·
Sylte Rødbeder(November). December byder
traditionelt på mange frokoster og komsammener.
Der spises store mængder af sylte, frikadeller og medister, så tilbehøret skal være i orden men dejlige hjemmesyltede rødbeder.
Der spises store mængder af sylte, frikadeller og medister, så tilbehøret skal være i orden men dejlige hjemmesyltede rødbeder.
TIP: Alt hjemmelavet vækker stor begejstring, så
hvorfor ikke bruge dit hjemmelavede Julemad til værtindegave? Pak en par glas
hjemmesyltede rødbeder fint ind og giv som værtindegave, eller forær dem til
svigermor… Det tager kegler.